Geld verdienen als affiliate publisher

Geplaatst op 26-03-2022

Categorie: Dier en natuur

Met een affiliate shop kunt u online inkomsten genereren. Als zogeheten affiliate publisher promoot u producten op uw site. Deze producten worden aangeboden door zogeheten merchants. Dit zijn de verkopers van de producten. Via een affiliate link stuurt u bezoekers door naar de website van zo een merchant wanneer de bezoeker een bepaald product binnen uw affiliate shop wil aanschaffen.

U kunt zich op een eenvoudige wijze registreren bij een affiliate netwerk zoals TradeTracker. Daar krijgt u toegang tot het materiaal dat u binnen uw affiliate webshop kunt inzetten om affiliate producten te promoten. Zo krijgt u de juiste affiliate links tot uw beschikking, zodat sales aan u als affiliate publisher gekoppeld kunnen worden en er een vergoeding voor de sale aan u kan worden toegekend.

TradeTracker biedt het platform waarmee u op een makkelijke manier inkomsten kunt genereren met affiliate marketing. Daar kunt u zich als affiliate publisher aanmelden. Het script van Vrolijk Internet Services kan daarbij worden ingezet voor het eenvoudig in elkaar zetten van uw affiliate shop. Dit script is uitgerust met een beheerpaneel waarmee uw shop eenvoudig aangepast kan worden. Dit paneel kan worden ingezet voor het aanpassen van het uiterlijk van uw webwinkel en het toevoegen van nieuwe producten aan uw webwinkel.

Een groot voordeel is dat er bij affiliate marketing geen sprake is van kosten voor de inkoop van goederen. De merchant verstuurt de producten namelijk naar de klant, zodat u zelf geen voorraad hoeft bij te houden. Dit zorgt ervoor dat er niet veel geld nodig is om te starten met affiliate marketing. Wanneer u een affiliate shop begint, kunt u de shop vanaf iedere mogelijke plek beheren. Het enige wat nodig is, is een laptop en een internetverbinding. Daarbij is het tot een bepaald bedrag mogelijk om zonder KVK-inschrijving geld te verdienen met affiliate marketing.