Review van OMG Party Events Photobooth Verhuur

Geplaatst op 21-05-2024

Categorie: Lifestyle

Als je op zoek bent naar een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen, is een photobooth van OMG Party Events een uitstekende keuze. Deze verhuurder biedt een breed scala aan photobooth-opties die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn. Hier zijn een paar punten waar we op hebben gelet bij het reviewen van hun diensten:

1. Diversiteit aan opties

OMG Party Events biedt verschillende soorten photobooths aan, waaronder de klassieke photobooth en de trendy 360 photobooth. Dit betekent dat er voor elk type evenement een geschikte optie is. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, er is altijd een photobooth die past bij de sfeer en stijl van je evenement​.

2. Prijs en transparantie

Een van de grote voordelen van OMG Party Events is hun transparante prijsbeleid. Je kunt al een photobooth huren vanaf €299, wat aanzienlijk goedkoper is dan veel concurrenten. De prijzen zijn inclusief op- en afbouw, gratis levering binnen 50 km rondom Den Haag, en onbeperkt gebruik van props en prints tijdens de huurperiode​. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor budgetbewuste organisatoren die toch niet willen inleveren op kwaliteit.

3. Kwaliteit en gebruiksgemak

De photobooths van OMG Party Events zijn uitgerust met hoogwaardige camera's en printers, waardoor de foto's van uitstekende kwaliteit zijn. De booths zijn eenvoudig op te zetten en te gebruiken, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen tijdens je evenement. Bovendien biedt OMG Party Events een breed scala aan props en achtergronden, waardoor je foto's nog leuker en persoonlijker worden​.

4. Klantenservice

De klantenservice van OMG Party Events wordt vaak geprezen in reviews. Ze staan bekend om hun professionaliteit en flexibiliteit. Klanten waarderen vooral hoe gemakkelijk het is om een photobooth te boeken en hoe soepel het hele proces verloopt, van levering tot afbraak​.

5. Extra's en aanpassingsmogelijkheden

OMG Party Events biedt ook diverse extra's aan, zoals gepersonaliseerde fotostrips, GIF's, Boomerangs, en zelfs video-opties. Dit geeft je de mogelijkheid om je gasten een unieke ervaring te bieden die ze nog lang zullen herinneren. De photobooths kunnen ook worden aangepast aan het thema van je evenement, wat bijdraagt aan een samenhangende en feestelijke sfeer​.

Al met al blijkt uit de reviews dat OMG Party Events een betrouwbare en kwalitatieve keuze is voor het huren van een photobooth. Met hun diverse opties, scherpe prijzen, en uitstekende klantenservice, kun je er zeker van zijn dat je evenement een groot succes zal worden.